• Let op: de Antwerpsesteenweg in Kontich is NIET de N1 tussen Mortsel en Mechelen. Sommige GPS toestellen vergissen zich hierin en sturen u naar deze N1.
  • De verkeerssituatie in Kontich is recent gewijzigd. GPS toestellen kunnen u mogelijk proberen straten in te sturen waar u niet doorheen geraakt.
  • Zo kan u, komende van de N1, niet met de auto tot op de Antwerpsesteenweg geraken vanaf de Ooststatiestraat. Vanaf de N1 kan u de praktijk het vlotste bereiken door in te slaan aan het kruispunt met de Antwerpsesteenweg zelf, ter hoogte van de Delhaize van Kontich.
  • Komt u van de E19 of via de "expresweg" (N171), dan kan u niet het dorp inrijden via de Molenstraat.  De route gaat dan best via de De Villermontstraat . Van hieruit gaat u rechts via de Edegemsesteenweg en komt u uit op de Antwerpsesteenweg.
  • We zijn vlot bereikbaar met de bus: de lijnen 91, 92, 130, 131, 132, 133, 135, 191, 242, 243 stoppen vlakbij. Zie ook http://www.delijn.be/nl/haltes en geef ons adres in: Antwerpsesteenweg 53, Kontich

Indien u komt van de Ring om Antwerpen of van de Singel: rij NIET via de N1. De files om doorheen Mortsel te geraken zijn soms lang. U kiest beter voor de Elisabethlaan en Prins Boudewijnlaan (N173) of rijdt verder via de E19 en neemt dan de uitrit Kontich.