Beste Patiënt,


U heeft in de komende dagen een afspraak in onze praktijk. U bent daarop zeer welkom, maar dit zijn de maatregelen die wij nemen om u en onszelf te beschermen tegen het risico van besmetting met het Coronavirus en de uitbreiding van de epidemie:


 1. Indien u zich zelfs maar een beetje ziek voelt, zelfs bij de minste tekenen van verkoudheid, gelieve NIET te komen naar de consultatie en uw afspraak te annuleren
 2. Kom met een MONDMASKER, al dan niet zelfgemaakt.
 3. We willen de wachtzalen zo leeg mogelijk houden, daarom :
  1. Kom STIPT, MAAR NIET TE VROEG (5 minuutjes voor de afspraak is perfect). U kan eventueel even in uw auto of buiten wachten tot het tijdstip van uw afspraak.
  2. Kom ALLEEN of ten hoogste met 1 begeleidende persoon
  3. Breng GEEN KINDEREN mee, behalve indien zij de patiënt zijn. Andere kinderen kunnen niet meekomen. Indien u problemen heeft met opvang, kan u beter uw afspraak verplaatsen.
 4. Wij proberen de tijd dat u in de wachtzaal moet verblijven te beperken. We moeten na elke patiënt alles ontsmetten. Daarom is het belangrijk dat de consultaties zo stipt mogelijk verlopen. De consultatie zal dan ook KORT EN BONDIG zijn, en beperkt worden tot het probleem van het moment. Er wordt een kwartier tijd voorzien voor uw raadpleging; dit laat geen ruimte voor een hele lijst problemen. Een volledige huidcontrole is trouwens ook één probleem en vraagt een aparte afspraak. Niet-dringende bijkomende problemen worden verwezen naar een latere consultatie.
 5. Er is een aparte wachtzaal voor volwassenen met kinderen, en voor ouderen. Volg de instructies / pijlen aan het onthaal.
 6. Bij het binnenkomen zal gevraagd worden de HANDEN TE ONTSMETTEN met ontsmettende gel (behalve voor patiënten met een huidprobleem aan de handen)
 7. We laten enkel betaling met BANCONTACT of PAYCONIQ toe. Contactloos betalen geniet de voorkeur, maar het Bancontacttoestel zal voor elke handeling ontsmet worden.


Wij hopen op uw begrip en medewerking voor deze maatregelen.

Zoals gezegd, bent u welkom op de consultatie. Indien u toch liever uw afspraak annuleert of verplaatst, doet u dat best door deze online te annuleren. Dit kan nu tot 2 uur vooraf. Telefonisch annuleren kan tijdens de openingsuren.


Met vriendelijke groeten,


Dr Verbruggen